avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

Divort. Custodie comuna. Mama pleaca imediat in Germania, feb 2014. Lasa copilul la mine, tata. ( Se recasatoreste in oct. 2014). Incep proces , cer contributia mamei, Trimite acte, in germana, netraduse, pretinde ca nu are serviciu. Cum se va calcula contributia mamei, ea cere la salariul minim din Romania. Este aproape sigur ca in Germania lucreaza la negru, in plus beneficiaza de asistenta sociala . Are un act , tot in germana prin care pretinde ca face zilnic cursuri de germana- 4 ore?.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:34, 29 Ianuarie 2015
Ma intreb cum puneti in executare hotararea, presupunand ca instanta din Romania o va obliga la plata unei sume de bani.
Am nevoie de bani pt. copil. Trebuie sa-l repar putzin.. In UE nu exista instrumente pentru corectarea mamelor "nonmame"?
Pe cine sa reparati ?
Insistati sa fie obligata la plata la nivelul minim pe ec din Germania ca acolo traieste.
Copilul. A iesit un pic sifonat din divort. Cateva sedinte de psihoterapie, pregatire bac/facultate, ..etc. Mersi pt ideea cu minimul din Germania, ai idee unde pot gasi informatii.
ideea era ca in instanta sa cereti asta. Dat fiind faptul ca alolo traieste, sa se stabileasca pensia raportat la venitul de acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara RaduTroy RaduTroy De fapt revin! Subiect: pensie alimentara Divort. Custodie comuna. Mama pleaca imediat in Germania, feb 2014. Lasa copilul la mine, tata. ( Se recasatoreste ... (vezi toată discuția)
Plata prensiei de întreținere copil, tatăl realizează venituri ... Angheluta-Ileana Angheluta-Ileana Plata prensiei de întreținere copil, tatăl realizează venituri în Germania. Bună ziua. In hotărârea judecătorească de divorț din 2006 tatăl este ... (vezi toată discuția)
Ingradirea dreptului de acces la propriul copil adrianuceanu adrianuceanu Caut un consultant care sa ma ajute intr-o problema legata de ingradirea dreptului de a-mi vedea copilul minor care in urma hotararii de divort a fost ... (vezi toată discuția)