avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit apartament platit de doua ori
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit apartament platit de doua ori

Buna ziua,

In conditiile in care impozitul unui apartament a fost achitat, iar la cateva luni acesta a fost vandut, noul proprietar are si el obligatia de a plati din nou impozitul acelui apartament, pe acelasi an ? Este conform legii ca acelui apartament sa-i fie platit impozitul pe anul respectiv de 2 ori ?

Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 18 Ianuarie 2015
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:47, 18 Ianuarie 2015
Noul proprietar va plati doar pe lunile ramase din acel an, din momentul in care se inregistreaza el ca nou proprietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe cladiri meliandreea meliandreea am cumparat de curand un apartament. am fost la primarie sa il inregistram (mentionez ca nu mi sa eliberat inca cartea de identitate cu noua mutatie). fostul ... (vezi toată discuția)
Restituire impozit pe cladire mihaivand mihaivand Vand o proprietate zilele acestea si cei de la taxe locale mi-au incasat impozitul pe tot anul pentru a elibera certificatul fiscal pt vanzare. practic am ... (vezi toată discuția)
Achitare retroactiva a fondului de rulment Crisovan Crisovan Buna ziua, Situatia sta in felul urmator: proprietarul unui apartament nu a fost de gasit cativa ani, perioada in care ceilalti locatari sustin ca au ... (vezi toată discuția)