avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC

Buna seara! In timpul concediului crestere copil poti sa te inscrii la o postliceala?are importanta ca in ccc a intrat din somaj?multumesc
Cel mai recent răspuns: danam82 , utilizator 22:33, 30 Ianuarie 2015
1. - In timpul CCC puteti sa urmati cursurile unei forme de invatamant.
- Plata indemnizatiei pentru CCC nu se suspenda si nu incetezaza deoarece in timpul scoli nu obtineti venituri profesionale impozabile.

2. - Dupa terminarea CCC veti relua somajul de acolo de unde a ramas.
- Daca ati intrat in somaj in calitate de absolvent nu veti mai beneficia, in continuare, de indemnizatia de somaj daca veti urma cursurile scolii postliceale.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pt cresterea copilului enipopute enipopute Buna ziua,as avea si eu o intrebare,am o fetita de 2 si 5luni,dupa ce am terminat concediul cu ea am intrat in somaj pentru ca firma unde lucram a intrat in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie prenatal si postnatal (ccc) pe perioada studiilor postliceale laurentiu-77 laurentiu-77 Buna ziua... Sunt eleva in anul 3 la postliceala sanitara particulara (Carol Davila), invatamant de zi...Sunt in ultimul an si voi naste la sfarsitul ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de indemnizatie pentru ccc daca urmez cursurile unei scoli postliceala? adynaady adynaady Buna ziua!!! Am si eu o intrebare: in toamna acestui an as dorii sa ma inscriu la o postliceala cursuri zi, intrebarea mea este daca sa intampla sa raman ... (vezi toată discuția)