Buna seara,
Un bun prieten, agent la un IFN care duce banii acasa, este acuzat de un client ca a facut rost de copie buletin si copie cupon pensie si ca a facut un contract fictiv si suma respectiva a bagat-o in buzunar.
In fapt, agentul a mers acasa la client, clientul i-a dat copie dupa buletin, copie falsa dupa un cupon de pensie (aici a gresit agentul ca nu a luat originalele dar asta este alta discutie), s-au completat actele respective, clientul a semnat si a luat banii!
Acum clientul a mers si a depus plangere la politie. Nu a fost nimeni de fata la semnarea actelor.
Inca un aspect zic eu care ne pune pe ganduri: clientul a facut prima data reclamatie la IFN, a declarat in scris ca nu luat banii, la 2 zile si-a retras declaratia si a dat alta din care reiese ca a luat banii si la alte 2 zile a mers la politie sa depuna plangerea! Si se pare ca sora clientului, tot clienta la acelasi IFN, s-a trezit si ea acum sa declare ca nu a luat banii! Persoane de etnie! Cusuta cu ata alba sau mi se pare?
Cum poate demonstra agentul ca nu este vinovat?? ca acel client a semnat si a luat banii si ca acea copie falsa a cuponului de pensie a fost facuta de client???
Tergiversare procuror
yamada
Am descoperit ca un fost angajat, beneficiind de stampila firmei mele, a falsificat mai multe adeverinte de salariat pe numele unor persoane care nu figurau ... (vezi toată discuția)
Inselaciunea
ric_85
In decembrie numitul X, a depus un anunt in ziar prin care arata ca are de inchiriat o cabana. A fost sunat de y si a primit un avans in suma de 300 de euro. A ... (vezi toată discuția)