avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot da de permis dupa omor din culpa prin accident ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot da de permis dupa omor din culpa prin accident rutier?

Buna ziua, acum 5 ani am facut un accident care s-a soldat cu moartea unei persoane. am fost condamnat cu suspendare cu supraveghere, a trecut mai bine de un an de la hotararea ramasa definitiva, iar acum vreau sa dau din nou de permis. Vreau sa stiu daca pot da fara probleme sa nu ma trezesc cu toate scoala facuta dosaru complet si sa mi se interzica intrarea in examen. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 23:15, 20 Ianuarie 2015
Daca nu v-a impus instanta prin hotarare obligatia sa nu conduceti vehicule in perioada termenului de incercare, se poate.
Sentinta sau decizia trebuia sa prevada si acest lucru. Cititi cu atentie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis anulat bogdan-b bogdan-b am avut un accident de circulatie, accidentul a fost soldat cu o victima (vatamare corporala din culpa art 184 c.p). ceea ce vreau eu sa stiu este: permisul de ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis girbi girbi Buna ziua, In urma cu 5 ani de zile am facut un accident fara permis, in luna februarie ,iar in luna septembrie am luat permisul de conducere, am fost judecat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua daca se poate o intrebare am permisul suspendat .am ... manu1995 manu1995 buna ziua daca se poate o intrebare am permisul suspendat .am facut munca in folosul comunitati si reintregrare in societate .din suspendare a trecut un an din ... (vezi toată discuția)