avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... hotarire definitiva si irevocabila
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

hotarire definitiva si irevocabila

In urma unei actiuni judecatoresti am obtinut o hotarire definitiva si irevocabila privind plata unor drepturi salarile, in schimb instanta nu a dispus suma.Insitutia angajatoare nu vrea sa mi comunice modalitatea de calcul a sumei mi se cuvine ce mai pot face? Mentionez ca am beneficiat de OUG71/2009
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:28, 19 Ianuarie 2015
Puteti merge la un executor judecatoresc sa solicitati punerea in executare a hotararii respective.

De asemenea, puteti face o cerere de lamurire a dispozitivului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model cerere catre angajator.... eukyra eukyra Buna ziua, as dori sa stiu procedurile pe care trebuie sa le urmez,de punere in aplicare a unei sentinte definitive-a Curtii de Apel,a unui litigiu de ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie facut pentru punerea in executare a sentintei? suciu_diana suciu_diana Buna ziua, am intrat pe forumul de Dreptul Muncii, deoarece pe cel de executare nu mi s-a dat un raspuns pana acum. Va rog ajutati-ma cu un raspuns ... (vezi toată discuția)
Lamurire dispozitiv? Selenus Selenus Buna ziua, am aflat azi ca am castigat la Tribunalul Bucuresti actiunea prin care angajatorul a fost chemat in judecata pentru plata ajutorului la nastere in ... (vezi toată discuția)