avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Interdictia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Interdictia

In ce conditii se poate aplica masura interdictiei art.116 C.Penal, sau ce pot solicita pt fostul meu concubin care ma urmareste in mod repetat, zilnic nu mai scap de el. In trecut a fost condamnat pt o infractiune de furt sau inselaciune, are un trecut delicvent.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters42058 , utilizator 12:50, 9 Iunie 2009
Art. 116. C. penal, respectiv interdictia de a se afla in anumite localitati, reprezinta omasura accesorie care se dispune oe langa pedeapsa principala , in urma savarsirii unei infractiuni.
Pentru a se stabili ca fostul concubin a comis o infractiune, ar trebui depusa o p langere pentru amenintare, daca v-a lovit , puteti depune deasemenea o plangere , intermen de 2 luni de la data cand ati stiut cine este faptuitorul. Mergeti la politie si spuneti despre cele ce se intampla si veti fi indrumata ce fel de plangere depuneti , iar in urma cercetarilor , daca se va stabili ca fapta acestuia nu intruneste elementele constitutive ale unei infractiuni, i se poate aplica si o masura administrativa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furtul din apartament in cota parte 1/2 Giuliano Piccoli Giuliano Piccoli VA MULTUMESC PENTRU SFATURI CARE AM PRIMIT SI CU CARE AM RESOLVAT: AM INTRAT IN APARTAMENTUL SI CINE ERA ACOLO, A PLECAT. TREBUIE SA PRECISES CA APARTAMENTUL ... (vezi toată discuția)
Cerere de interdictie corinuta corinuta As vrea sa imi spuneti daca a auzit cineva de \"cererea de interdictie\" de a se mai apropia de o persoana...in speta fostul concubin o urmareste pe fosta lui ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere in concubinaj geanina2011 geanina2011 buna dimineata! am nevoie de ajutor ......am trait in concubinaj cu cineva timp de 2 ani,inainte de a ma muta cu el am cumparat o masina care este pe numele ... (vezi toată discuția)