avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 265 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Stornare facturi
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Stornare facturi

Buna ziua!
O sa trec direct la subiect, iar celor care imi vor raspunde pentru a ma lamuri/ajuta le multumesc anticipat.
Am deschis in 2014 o firma, mai exact un bar, insa pentru a obtine avizul de functionare si toate celelalte avize aveam nevoie sa inchei un contract cu firma de salubrizare, mai exact Polaris SA. Cei de la polaris au emis catre mine lunar facturi, insa din cauza unor probleme, barul nu l-am mai deschis, autorizatia de functionare nu am luat-o, in concluzie, activitate nu am avut, deci nu aveau ce gunoi sa recolteze. Singura chestie este ca nu am putut sa inchei contractul cu ei deoarece nu aveam nicio hartie la mana care sa demonstreze ca eu nu mai am activitate acolo, deoarece a durat cateva luni pana cand am ajuns la o intelegere cu proprietarul de acolo ca sa imi pot recupera banii investiti....
acum intrebarea mea e urmatoarea... este normal sa fiu data in judecata de catre polaris din moment ce eu nu am avut activitate, deci nici ei nu au avut ce gunoi sa ridice?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: selena1720 , utilizator 17:07, 19 Ianuarie 2015
In masura in care ati semnat un contract, v-ati si asumat obligatiile.
Pentru a nu plati, trebuie sa demonstrati ca ei nu si-au indeplinit obligatiile.
Daca este suma mare, se merita. Daca nu...
Dar nu mi se pare normal. Din moment ce eu nu am avut activitate, nici ei nu au avut, nu? Adica ce au ridicat ei de acolo? Nici macar o frunza... Ca atare, nici ei nu au facut nimic, din pct meu de vedere... Chiar nu am alta varianta/scapare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă am la oraș contract de salubrizare sunt obligat sa mai plătesc și la țara taxa de salubrizare la primărie? Calin Calin Calin Calin Dacă la oraș unde am domiciliul stabil am încheiat contract de salubrizare , sunt obligat sa plătesc taxa de salubrizare și la țara unde am o căsuța de ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea incheierii unui contract cu o firma de salubrizare petricia petricia Buna ziua, In curand voi deschide o firma care are ca obiect de activitate reparatii stingatoare de incendiu, intrebarea mea este daca esxista vreo lege ... (vezi toată discuția)
Taxa salubrizare pt casa nelocuita yua yua Buna ziua, am o problema si as vrea daca puteti sa ma ajutati. Locuiesc intr un oras unde am domiciliul, parintii mei au locuit intr un sat apropiat de acest ... (vezi toată discuția)