avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... achizitie tractor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

achizitie tractor

avans 25%,cu nerespectarea contractului,si cu trei amanari de livrare,
incheierea contractului facuta in septembrie.
vreau avansul inapoi,cum procedez pentru ca ,firma ma tot amana.
va multumesc si sper ca sunteti de incredere
Cel mai recent răspuns: patrascbejan , utilizator 17:01, 19 Ianuarie 2015
Trebuie vazut contractul si ce prevede el. In lipsa acestuia, nu putem decat sa ne dam cu presupusul.
in principiu rezolutiune contract, pentru nerespectarea obligatiilor contractuale, cu repunerea partilor in situatia anterioara si plata eventualelor despagubiri.
Intr-adevar trebuie vazut contractul.
Ultima modificare: Luni, 19 Ianuarie 2015
Francisc Gerber, Avocat
sunt de acord sa studiati contractul ,cum procedez.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare avans achizitionare autoturism Amalia2020 Amalia2020 Buna ziua, am dat avansul pentru achizitionarea unui autoturism dar inainte de a incepe aceasta pandemie, intre timp m-am razgandit avand in vedere aceasta ... (vezi toată discuția)
Am dat comanda de o mașină de peleti de la o firma. am semnat ... Stefania1202 Stefania1202 Am dat comanda de o mașină de peleti de la o firma. Am semnat contractul, am plătit avansul, dar în contrat se specifica data de livrare de 30 de zile. Au ... (vezi toată discuția)
Nerespectare promisiune de vanzare imobil Liviu V. Liviu V. In ce conditii nu mai produce efecte o promisiune de vanzare? A fost incheiata o astfel de promisiune prin care vanzatorul se obliga sa predea apartamentul ... (vezi toată discuția)