avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executie+partaj debitor
Discuție deschisă în Executare silită

Executie+partaj debitor

Buna ziua, sunt creditoare intr-un dosar de executie, deoarece debitorul nu dorea sa imi inapoieze imprumutul i s-a pus proprire pe salariu,aceasta avand o valoare mica ar fi trebuit sa astept cativa ani sa imi pot recupera banii, asa ca am contactat un avocat si am ajuns in justitie pentru a se face partajul si apoi sa se poata face executia silita pe un imobil care fusese achizitionat in timpul casatoriei debitorului. Eu doresc sa plec din tara pe o perioada nedeterminata, cum trebuie sa procedez, pot imputernici pe cineva sa se ocupe de proces si executie sau e mai bine sa imi aman calatoria pana rezolv problemele.De cand cazul este in justitie depitorul mi-a restituit cam trei sferturi din imprumut, cum trebuie sa procedez pentru a-mi recupa si banii cheltuiti pe procesul de partaj.
Va multumesc pentru timpul acordat !
Cel mai recent răspuns: paula2303 , utilizator 19:23, 19 Ianuarie 2015
Daca aveti pe cineva de incredere, puteti lasa o procura specială in acest sens. In privința deplasării, Dvs sunteti cea care stabiliți prioritățile, si depinde si in ce stadiu sunteti cu dosarul sau cat de urgentă e deplasarea. Cheltuielile de judecata trebuiau solicitate in procesul desfășurat. Întrebați-l pe Dnul avocat dc au fost solicitate sau se pot cere pe cale separată.
Va multumesc. O seara buna !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii comune sotilor J.M. J.M. Buna ziua! Am si eu o nelamurire si sper ca pe aceasta cale sa si rezolv acest lucru. Este vorba despre o hotarare jud. def si irevoc privitoare la inapoierea ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut, fara garantie imobiliara-executare silita antony antony Am imprumutat o suma de bani cu contract notarial, dar fara garantie imobiliara. Nu am mai reusit sa inapoiez in timpul stabilit prin contract suma, iar ... (vezi toată discuția)
Proces penal-executare silita latura civila cercetasa cercetasa vatamare corporala partea vatamata cere 50 000 ron despagubiri morale si materiale daca va castiga ceva si eu nu am bani sa i platesc ce pot ... (vezi toată discuția)