avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... liber platit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

liber platit

Buna ziua.
Ieri am avut inmormantarea surorii tatalui meu (matusii mele). Ce grad de rudenie trebuie sa existe intre angajat si decedat pentru a primi cele 3 zile libere platite? si daca pot beneficia la sfarsitul preavizului de aceste zile libere?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: stelamudura , utilizator 15:06, 9 Iunie 2009
@stelamudura, am incercat doar sa va spun ce solutii aveti, poate am fost prea detaliata, dar cred ca acum ati inteles mai bine de la dl Tudor.
Sper ca ati inteles.
Condoleante pentru matusa.
Va rog sa ma scuzati. Eu nu am inteles cum trebuia. Nu am avut deloc intentia de a va jigni. Va multumesc pentru condoleante. O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la zile libere platite in cazul unor evenimente familiale deosebite cf. ccm MihaelaChirita MihaelaChirita Buna ziua Socrul este considerat ruda de gr.2? La decesul socrului salariatul are dreptul la zile libere platite? Multumesc mult. (vezi toată discuția)
Zile concediu deces lili2003stoica lili2003stoica pentru decesului rudelor de pana la gradul II se beneficiaza de 3 zile de concediu pt.evenimente familiale; care sunt rudele de gradul I si care sunt rudele de ... (vezi toată discuția)
In perioada preavizului este obligatoriu a se respecta programul de 8 ore? Popescu Lorena Popescu Lorena Este vb de un Agent Vanzari care incepand de la 01 sept 2009 intra in preaviz ptr 15 zile, am inteles ca poate sta la locul de munca 4 ore . Este adevarat? (vezi toată discuția)