avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am un apartament impreuna cu sorá mea (50-50%), pot ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am un apartament impreuna cu sorá mea (50-50%), pot sa vand partea mea pentru ea fara sa fie la notar?

am un apartament impreuná cu sorá mea(50-50%) pot sá vánd partea mea pentru ea fárá sá fie la notar?buletin si toate actele am la mine dar sorá mea nu poate sá viná cá lucreazá in stráinátate!!Pot sá vánd pt ea fárá sá fie la notar?
Cel mai recent răspuns: alex8129 , utilizator 14:22, 22 Ianuarie 2015
Sora poate sa aiba partea dvs., la notariat puteti renunta la partea dvs.in favoarea sorei.Atentie!Creditorul poate cere sa fie declarate inopozabile fata de el actele juridice incheiate de debitor in frauda drepturlior sale,in conditiile prevazute de art.1562 si urm.NCC
da dar dacá deja 5 ani nam primit nici o hártie de la bancá si nu o luat partea mea si atuncia are drepturi Bancá ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar szabo istvan szabo istvan buna!asi avea si eu o intrebare,am cumparat un apartament acum 3 ani cu credit ipotecar pe 30 de ani, si acum asi vrea sa ma apuc sa renovez o casa mai veche ... (vezi toată discuția)
Fals în declarații la achiziționarea unui imobil. În ce măsură afectează asta partajul? anicuta82 anicuta82 Buna ziua! Sotul meu a achizitionat o casa prin programul prima casa impreuna cu o alta femeie, mentionez faptul ca este casatorit, nu s-a demarat nici o ... (vezi toată discuția)
Pot vinde 50% dintr-un apartament? menționez ca succesiunea ... zender zender Pot vinde 50% dintr-un apartament? Menționez ca succesiunea este facuta, cadastru si certificatul energetic. Sora mea, care deține cealaltă jumătate nu se ... (vezi toată discuția)