avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cine poate semna contractul individual de munca ca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cine poate semna contractul individual de munca ca reprezentat al firmei?

Buna seara
Administratorul societatii nu este in tara, Directorul Economic poate semna la reprezentant de firma la angajarea unui administrator cu contract de munca sau a unui Director general?Sau mai degraba asociatii firmei?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:33, 20 Ianuarie 2015
C.i.m. va putea fi semnat de orice persoana care are imputernicire in acest sens sau ca atributie mentionata in fisa postului.
va multumesc, dar daca nu are imputernicire si nu e inscris in Fisa Postului? Sa facem o imputernicire sau sa schimbe Fisa Postului?
Asociatul nu poate semna??sau el pentru el?Adica el e si asociat si acum va fi angajat.
Cum sa facem sa fie bine?
Se poate face o imputernicire sau o hotarare AGA, in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informare disponibilizare eujad eujad conducerea societatii este plecata din tara. mi s-a comunicat telefonic sa trimit in somaj un salariat. Informarea salariatului cu privire la perioada de ... (vezi toată discuția)
Cine semneaza state de plata si declaratii v_florina v_florina Buna ziua, sper ca intrebarea mea sa fie postata in locul potrivit. In cazul in care firma a angajat un contabil sef ( contract de munca norma intreaga, pe ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract individual de munca fara acordul angajatorului LDL LDL Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care sunt implicatiile si ce sanctiuni se pot aplica in cazul in care un asociat cu parti egale (50 % ) intr-o societate care ... (vezi toată discuția)