buna seara.impreuna cu fosta sotie dealungul casatoriei detinem un teren si un apartament (inca se mai plateste apartamentul)(al plateste ea)in urma cu cateva luni ea impreuna cu cei doi copii ai mei au plecat de acasa locuind intr-o casa cu chirie.ea ma ameninta ca va pune sechestru pe apartament.(la acest apartament am contribuit si eu ajutandu -ma parintii cu mai mult de un sfert din suma acestuia)poate pune sechestru aflanduse un proces de partaj pe rol?
Daca încă se mai plătește acest apartament, inseamna ca este al băncii pina la restituirea creditului, deci nu are cum sa pună sechestru. Prin partaj se va decide cui ii este încredințat acest apartament, urmind da ii fie plătită o sulta celuilalt. Fiind bun comun ( cumpărat in timpul casatoriei), fiecare are dreptul sau asupra acestuia.
Un partaj cu probleme
gyana37
bune seara,as vrea sa va povestesc despre situatia in care se afla fratele meu si poate ma ajutati cu niste sfaturi.Deci fratele meu este casatorit de 20 de ... (vezi toată discuția)
Divort
Antonia Laura
Situatia este urmatoarea:vreau sa divotez pentru ca el are alta relatie si avem o casa construita cu credit ipotecar pe 20 de ani.In cazul asta cum se impart ... (vezi toată discuția)