avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... lmpuscat la revolutie
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

lmpuscat la revolutie

am fost inpuscat la revolutie in data de 22 si vreau sa aflu cum pot intra in posesia carnetului de revolutionar si al restul drepturilor
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 11:05, 20 Ianuarie 2015
Daca nu ati facut niciun demers in acest pina la acest moment, se pare ca este prescris dreptul la actiune, cf practicii instantelor noastre, chiar daca la CEDO a fost data o hotarare in care se retine a fi imprescriptibil acest drept. Aceste drepturi au fost reglementate prin diferite legi in domeniu, dar cf celei in vigoare, Legea 341/2004 actualizata, care menține multe din reglementarile Legii 42/1990, prevede ca doar se preschimba aceste certificate de revoluționar, si nu se emit unele noi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Erou in revolutie adrian27z adrian27z Am fost inpuscat in revolutia din 1989 nam primit nimic ma poate ajuta cieva sa-mi recuperez drepturile? (vezi toată discuția)
Contributii revolutionari ifrimcristina ifrimcristina am o situatie pe care nu stiu cum sa o gestionez am un angajat care este revolutionar si nu stiu ce taxe trebuie sa ii platesc si ce taxe nu trebuie sa i le ... (vezi toată discuția)
Facta praeterita tlefter tlefter Buna ziua, In baza legii nr.42/1990 beneficiam de anumite drepturi, Legea nr.341/2004 pastreaza majoritatea drepturilor acordate de legea 42/1990 in plus ... (vezi toată discuția)