Avocatul care m-a reprezentat in instanta, in ziua in care era ultimul termen la proces, mi-a indicat sa mai semnez un contract de asistenta pe motiv ca s-a schimbat numarul dosarului, eu achitandu-i inainte de redactarea cererii de chemare in judecata, discutand si de onorariul de succes la care mi-a zis ca nu se pune problema. Eu am semnat dupa indicatii, dansul acoperind cu toata palma intreaga foaie. Dupa ce am semnat a ridicat mana si am vazut suma de 6500 lei. Am anulat cu o linie toata suma, nu mi-a dat nici un exemplar, ba mai mult, am castigat procesul, am discutat si a promis ca anuleaza contractul si cand recuperez eu banii sa-i dau 1500 lei. Dansul m-a data in executare, am depus contestatie, dar la xecutor este FORMULARUL ROZ, autoimprimat. Deci sa inteleg O COPIE ? Cum sa fac?Unde-i cel galben? Poate sa vina executorul cu o copie? Sunt disperata. M-a inselat pe fata. Nu s-a schimbat nr la dosar. Eu am crezut. Am poprire 410 lei, credit in CHF, singura cu doi copii minori, cel mare a facut si pancreatita de la medicamente administrate gresit in spital. Nu stiu cum sa fac, la barou a avut castig de cauza dl avocat.#-o
In mod normal, ceea ce se scrie pe primul exemplar al Contractului(care ar trebui sa va fie predat dumneavoastra), se autoimprima pe celalalt exemplar care ramane la avocat. Prin urmare, nu stiu cum ati taiat cu o linie suma/onorariul. Ati taiat suma dupa ce Contractul(primul exemplar) era detasat din Caietul cu Contracte astfel incat sa nu se autoimprime si exemplarul numarul 2?
Daca pe exemplarul numarul 2 nu apare suma privind onorariul taiata cu o linie(desi nici daca ar fi aparut nu ati fi avut sanse 100% de reusita, dar as fi fost un inceput de dovada), si exemplarul nr. 1 nu v-a fost inmanat, nu cred ca aveti sanse sa dovediti ca v-a inselat avocatul.
Daca nu au asistat nici alte persoane la discutia cu avocatul, din pacate, daca formulati plangere penala, este posibil sa achitati amenda pentru formularea unei plangeri care nu se va admite.
Urgenta
ContSters126274
Vreau sa dau in judecata un avocat pentru inselaciune, unde depun plangerea?
Am sanse sa gasesc un avocat care sa ma sprijine in aceasta cauza? (vezi toată discuția)
Avocati
popescu marcela
Buna ziua,
In derularea unui contract de asistenta juridica intre un avocat si o persoana juridica pentru achitarea onorariului este normal ca avocatul sa ... (vezi toată discuția)