avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sanctiuni-Acte
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sanctiuni-Acte

BUna as avea o intrebare,daca sunt prins fara actele masini in ttrafic.Ce se intampla?
Cel mai recent răspuns: ContSters339577 , utilizator 16:23, 27 Ianuarie 2015
Aplicarea unei sancțiuni ( amenda+puncte). Dupa verificarea dupa nr mașinii, depinde ce descoperă.
masina e trecuta pe o cunostiinta nu e pe numele meu.ce poate sa-mi faca in cazul acesta daca sunt prins in trafic fara actele masini?Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitatea rar majevcanin majevcanin buna ziua ,rog sa ma lamuriti cat de legali ca normal nu este ca domnii de la RAR sa stee in intersectii si pe drumuripublice {ca numai in ROMANIA intalnim ... (vezi toată discuția)
Oprire in trafic fara motiv + contestare proces verbal t-balt t-balt Am fost oprit in trafic fara nici un motiv de un agent al politiei rutiere. Acesta s-a legitimat si a cerut actele la control. L-am intrebat motivul opriri ... (vezi toată discuția)
Fuga de politie savumihai savumihai in seara asta mergeam cu o viteza mult peste limita, iar in fata mea pe contrasens cu fata spre mine era un logan mcv, probabil cu radar. Politistul a iesit ... (vezi toată discuția)