avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Supermarket la parterul blocului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Supermarket la parterul blocului

Buna ziua,
La parterul blocului meu Billa Romania a deschis un supermarket. Au toate autorizatiile, dar acordul locatarilor a fost obtinut prin frauda. Adminstratorul de la Asociatia de locatari nu a spus ca este vorba de deschiderea unui magazin, ci a invocat un cu totul alt motiv. Apartamentul meu e situat deasupra depozitului, care face parte din alta scara decat supermarketul. Nu ni s-a cerut acordul pentru deschiderea acestui depozit. Nu stiu daca au autorizatie pentru el.
Supararea mare e galagia, ai impresia ca esti intr-o uzina industriala.
Intrebarea mea e care sunt legile pe care le incalca Billa Romania si care sunt pasii pe care trebuie sa ii fac pentru a ne recastiga linistea.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:43, 20 Ianuarie 2015
1-Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele de asociatie
Presedintele de asociatie detine autoritatea si competenta sa reprezinte si sa apere interesele asociatiei de proprietari inclusiv in instanta
Administratorul de imobil este simplu angajat al asociatiei de proprietari cu limita de competenta de executie hotarari/decizii dispuse de catre adunarea generala,de catre presedinte si comitetul executiv
Administratorul de imobil nu poate dispune de la sine putere implicarea asociatiei de proprietari in relatii sau raporturi fata de terti,nu poate incheia sau stampila acorduri fara acordul presedintelui de asociatie
Sesizati oficial serviciul specializat din primarie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociație locatari Aylyn32 Aylyn32 Locuim in asociație locatari am făcut un convocator de ședință doamna administrator luând la cunoștință de aceasta ședința( după părerea ei ... (vezi toată discuția)
Tulburarea liniștii publice costel01 costel01 Buna seara.V-as ruga frumos sa-mi spuneti daca in jurul locuintei mele este foarte multa galagie dar pina in orele 22 acest lucru mai poate fi sancționat?cei ... (vezi toată discuția)
Neindeplinirea obligatiilor administratorului asociatiei de locatari Claudia_Gabriela Claudia_Gabriela Ma puteti sfatui despre cum pot obliga administratorul unui bloc constituit ca asociatie de locatari sa ia masurile necesare in cazul in care acesta refuza sau ... (vezi toată discuția)