Locuiesc intr-un apartament la demisol, intr-un bloc nou contruit. Zona din jurul blocului alocata parcarii este foarte limitata si cum nu a existat un contract pentru a cumpara si locul de parcare, fiecare locatar cu masina a parcat unde s-a putut.
O parte dintre ei ( printre care ma numar si eu) am preferat sa ii lasam pe cei care se lucrau pe santier sa traseze linii pentru a delimita parcarea, in schimb altii au trasat acele linii dupa bunul plac. Astfel m-am trezit cu o duba parcata in fata geamurilor mele. De cele mai multe ori, proprietarul parca atat pe locul lui ( pe care l-a trasat astfel incat masina sa poata fi parcata lateral) cat si pe locul meu (facut pentru a parca cu fata).
La scurt timp, am observat ca s-a crapat cimentul de sub duba , crapatura care ajunge pana la geamul meu. Recent am descoperit ca s-a crapat si faianta din bucatarie, de pe peretele cu geamul ( in dreptul geamului de la bucatarie sta \"botul\" masinii ) si evident in bucatarie nu am lumina .
Mentionez ca duba este parcata la mai putin de 2 m de geamuri.
Ce pot face din punct de vedere legal pentru a-l impiedica pe acest om sa mai parcheze in fata geamurilor mele ?
Va rog sa ma ajutati cu o indrumare pentru a proceda corect din punct de vedere legal !
In primul rand reclamati constructorului problema crapaturii. Zidul nu poate fi atat de slab incat sa crape fiindca e duba parcata.
Daca crapatura din betonul parcari si cea din perete au legatura sfatul meu e sa vindeti si sa va mutati fiindca blocul e prost construit si va riscati viata.