avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Parcare in fata unui apartament la demisol
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Parcare in fata unui apartament la demisol

Buna ziua,

Locuiesc intr-un apartament la demisol, intr-un bloc nou contruit. Zona din jurul blocului alocata parcarii este foarte limitata si cum nu a existat un contract pentru a cumpara si locul de parcare, fiecare locatar cu masina a parcat unde s-a putut.
O parte dintre ei ( printre care ma numar si eu) am preferat sa ii lasam pe cei care se lucrau pe santier sa traseze linii pentru a delimita parcarea, in schimb altii au trasat acele linii dupa bunul plac. Astfel m-am trezit cu o duba parcata in fata geamurilor mele. De cele mai multe ori, proprietarul parca atat pe locul lui ( pe care l-a trasat astfel incat masina sa poata fi parcata lateral) cat si pe locul meu (facut pentru a parca cu fata).
La scurt timp, am observat ca s-a crapat cimentul de sub duba , crapatura care ajunge pana la geamul meu. Recent am descoperit ca s-a crapat si faianta din bucatarie, de pe peretele cu geamul ( in dreptul geamului de la bucatarie sta \"botul\" masinii ) si evident in bucatarie nu am lumina .

Mentionez ca duba este parcata la mai putin de 2 m de geamuri.

Ce pot face din punct de vedere legal pentru a-l impiedica pe acest om sa mai parcheze in fata geamurilor mele ?

Va rog sa ma ajutati cu o indrumare pentru a proceda corect din punct de vedere legal !
Ultima modificare: Marți, 20 Ianuarie 2015
alexandru_popescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carturarul , utilizator 21:14, 20 Ianuarie 2015
In primul rand reclamati constructorului problema crapaturii. Zidul nu poate fi atat de slab incat sa crape fiindca e duba parcata.
Daca crapatura din betonul parcari si cea din perete au legatura sfatul meu e sa vindeti si sa va mutati fiindca blocul e prost construit si va riscati viata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare vehicul abandonat agsimona agsimona Buna ziua. Locuiesc la parter. Fix sub geamurile mele parcheaza vecinii masini, unii din ei daca ar putea ar intra cu masina la mine in casa. Din cauza ... (vezi toată discuția)
Vrem banci la bloc?dar unde le punem? Gheorghe Teea Daniela Gheorghe Teea Daniela Locuiesc intr-un bloc nou ,blocul este în urma (de U) în interiorul blocului pe mijloc sunt parcări pe 2 randuri iar spre perete este liber (de la masina ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc la bloc nou intr-un cartier rezidential de ... cetatean.roman90 cetatean.roman90 Buna ziua, Locuiesc la bloc nou intr-un cartier rezidential de case. Mai exact este un bloc cu 2 etaje inconjurat de case. Blocul are parcari construite de ... (vezi toată discuția)