avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Vrem banci la bloc?Dar unde le punem?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Vrem banci la bloc?Dar unde le punem?

Locuiesc intr-un bloc nou ,blocul este în urma (de U) în interiorul blocului pe mijloc sunt parcări pe 2 randuri iar spre perete este liber (de la masina parcata pana la perete cam 6 metri) vrem să punem banci pe lângă peretele blocului și ghivece cu tuia însă la demisol sunt apartamemte.
De la ce distanță de perete se pune banca sau ghiveciul?
Pentru banci si ghivece ne trebuiesc semnături de la locatarii de la demisol ?
Cel mai recent răspuns: Gheorghe Teea Daniela , utilizator 22:37, 30 Mai 2018
Daca spatiul de care amintiti este domeniu public aveti nevoie de aprobarea primariei. Primaria la solicitarea scrisa a asociatiei poate pune banci si ghivece cu flori.
Este nevoie de avizul locatarilor/ proprietarilor. Greu de crezut ca cei de la demisol vor accepta sa se puna in fata luminatorului de la apartamentele acestora, banci si ghivece care vor obtura si mai mult lumina naturala din interior.
In fata geamului nu este nici o banca ,acolo am vrea sa punem ghivece. De la banca pana la geam sunt 2.5 m .ma intereseaza strict la ce distanță de perete si de geam putem să așezăm banca .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare in fata unui apartament la demisol alexandru_popescu alexandru_popescu Buna ziua, Locuiesc intr-un apartament la demisol, intr-un bloc nou contruit. Zona din jurul blocului alocata parcarii este foarte limitata si cum nu a ... (vezi toată discuția)
Contor electric montat exterior, fara acordul meu si a asociatiei zolyxx zolyxx Buna ziua, Stau la parter si mi sa montat un contor electric cu cutie pe peretele exterioara a blocului , chiar cu 5cm deasupra ghiveciului de flori ... (vezi toată discuția)
Problema cu adp sector 6 anducoj anducoj Stau intr-un bloc din sectorul 6 si am o mare problema. Acum 3 zile o echipa de muncitori s-a apucat sa puna borduri si sa amenajeze parcari in fata blocului ... (vezi toată discuția)