avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Bonuri de masa in salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Bonuri de masa in salariu

Doresc sa stiu daca bonurile de masa sunt incluse in salariu adica daca primesc un salariu minim de 724 lei net cat este din ianuarie 2015 si bonuri de masa separat de banii mentinuti mai sus.? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 08:46, 21 Ianuarie 2015
Tichetele de masă sunt incluse în venturile salariale (în conformitate cu prevederile art. 68 din normele de aplicare ale Codului Fiscal) şi sunt impozabile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit NeRa88 NeRa88 Buna ziua. Vreau sa va pun niste intrebari si tva rog in masura inc are puteti sa-mi dati un raspuns : Am un certificat de incadrare in grad de handicap la ... (vezi toată discuția)
Impozitare tichete de masa cadou ? aprov1961 aprov1961 Cu ocazia Craciunului firma la care lucrez mi-a dat 20 tichete de masa cadou in valoare de 10 lei fiecare. Am fost pus de catre contabila sa semnez un stat de ... (vezi toată discuția)
Tichete masa la salariu minim pe economie Pătruțescu Î Dan Î.I Pătruțescu Î Dan Î.I se pot da tichete de masa la un angajat cu salariul minim pe economie din mediul privat , cite bucati si ce formalitati (documente) se intocmesc si cit este ... (vezi toată discuția)