avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract vanzare-cumparare

Am cumparat o suprafata de 2 ha teren agricol in anul 2010 tranzactia incheinduse la un notar public la care in 2014 am fost chemat in instanta "anulare act" motivele fiind ca vanzatorul ar mai fi avand mostenitori dezbatanduse mostenirea printr-un alt act de mostenitor si acesta a solicitat si obtinut un alt act fals prin care a vandut acest teren mie.Ce se poate intampla cu acest contract de vanzare cumparare de care eu nu am avut la cunostinta nimic din acest caz?
Cel mai recent răspuns: alexfs123 , utilizator 21:16, 24 Ianuarie 2015
In principiu nu veti pati nimic. Proprietarul de buna credinta ramane proprietar.
dar se cere anulare act.se si poate obtine ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare cumparare jenicaprod jenicaprod In anul 1964, parintii mei au cumparat o casa cu 2 camere impreuna cu o suprafata de 0,25 ha teren arabil, conform certificatului de mostenitor al ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare teren alexfs alexfs Sunt propietarul a 3 ha teren agricol obtinut prin contract vanzare-cumparare autenificat la notar acum 3 ani, prin mandatar un nepot al vanzatorului.In fapt ... (vezi toată discuția)
Servitute de trecere vlasoviulian vlasoviulian i.v. propeietarul unui teren infundat,am chemat in instanta primaria,pt o servitute de trecere.primaria detine terenul din fata mea,cu o latime la strada de ... (vezi toată discuția)