avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Legea insolventei
Discuție deschisă în Executare silită

Legea insolventei

Buna seara,
Detin un imobil care este in executare silita (casa a fost evaluata si o sa o scoata la licitatie ).
Intrebarea este daca pot sa aplic la legea insolventei pentru persoane fizice care se va aproba saptamana aceasta.
Mentionez ca am un cumparator dar imi ofera exact cat este datoria la banca.
Astept cateva sfaturi.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:33, 28 Ianuarie 2015
Buna seara,
Impozitul de 2% pe tranzactie trebuie platit?
Exista vreo sansa pentru a amana sau evita acet impozit?
Suntem in impas sa nu mai facem vanzarea pentru ca eu nu am acesti bani?
Multumesc.
da, cand incheiati contractul de vanzare, daca veti vinde. Pt cei ajunsi la executare silita, raman sa il plateasca tot prin executare silita.
In cazul dvs, incercati sa va intelegeti cu omul, poate il suportati impreuna, sau chiar va intelegeti sa suporte el toate costurile tranzactiei- onorariu notar plus tva si acest impozit.
Nu are bani si pentru cei 2%.
Mai am o intrebare, de cand s-a facut facut executarea de BEJ de acum 6 luni nu trebuia inghetata datoria?
Cu fiecare zi ce trece datoria mea creste.
Mulutmesc.
Creste ca se aduna penalitati, datoria dvs e de x lei la data de, pana veti achita, curg penalitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un amarat de apartament care are 3 ipoteci pe el, doua puse ... Mihai Calinescu Mihai Calinescu Am un amarat de apartament care are 3 ipoteci pe el, doua puse de banca si una de asociatia de proprietari. Ambele au demarat executarea silita, au emis ... (vezi toată discuția)
Se poate executa silit un imobil ipotecat? aiuritul aiuritul Buna ziua, In prezent am la activ un credit personal de 10.000 euro pe 4 ani pe care l-am garantat cu un imobil. S-a parea ca sunt in pericolul de a fi ... (vezi toată discuția)
Credite ipotecare restante gionela76 gionela76 Parintii mei au facut un credit ipotecar. de jumatate de an nu au mai platit ratele. Banca cred ca a vandut creditul, caci a primit o notificare de plata. ... (vezi toată discuția)