avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... pasibil DNA. ?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

pasibil DNA. ?

Bună seara. Am o întrebare:
Dacă un primar care a efectuat lucrări de asfaltare în localitățile care aparțin de comuna respectiva, lucrari ce nu au nici aprobarea consiliului local si nici proiect cu avizele necesare,este pasibil de sanctiuni penale?
Va mulțumesc. ,Adrian
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:54, 20 Ianuarie 2015
Sincer este prea vaga intrebarea ca sa ne dam cu parerea, depinde de situatie, daca a bagat bani in buzunar da este pasibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organigrama aprobata conform og 63 dar cu modificari Liviu Mus Liviu Mus care e solutia in cazul in care un consiliu local a aprobat organigrama conform og 63 dar a adus modificari in sensul ca a aprobat mai putine posturi decat ... (vezi toată discuția)
Conflict de interese ale aleșilor locali adryian adryian Bună seara. Va prezint o situație a unui primar În timpul mandatului sau de pana acum. ,a efectuat lucrări de asfaltare a unor străzi, fără a avea ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea autorizatiei de constructie (balcon) georgianalacra georgianalacra In anul 2007 am obtinut autorizatie de la Consiliul local pentru construirea unui balcon in suprafata de 2,99 mp. In 2008 am finalizat lucrarile la balcon , ... (vezi toată discuția)