avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie copil nascut in SUA
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie copil nascut in SUA

Un copil cu cetatenie americana si cetatenie romana, (a fost inregistrata nasterea in Romania), poate beneficia de alocatie? In SUA copii nu primesc alocatie.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:56, 21 Ianuarie 2015
Daca locuiti cu copilul in Romania va adresati Primariei de care apartineti cu domiciliul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie de stat pentru copii conform legii 61/1993 republicata Lenuta Gemeniuc Lenuta Gemeniuc ALOCATIE DE STAT pentru copii Buna ziua, Va supun atentiei urmatoarea speta: Copil nascut in SUA, cu tatal american si mama romanca, are dreptul la ... (vezi toată discuția)
Nasterea in strainatate c-c-adriana c-c-adriana Lucrez in Romania cu carte de munca de peste 2 ani,intrebarea mea este daca aleg sa nasc in strainatate intr-o tara a comunitati europene vom( eu si copilul) ... (vezi toată discuția)
Acte pentru copii nascuti in sua petraruandreea petraruandreea Buna ziua, As marea rugaminte sa ma lamuriti in legatura cu cateva situatii deoarece nu sunt lamurita chiar daca am citit pe site: - ce trebuie facut ... (vezi toată discuția)