avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua.Am un apartament la care trebuie sa ii facem succesiunea.Actele la acest apartament sunt intr-o stare deplorabila.A fos contractat in anul 1968 prin credit bancar de a banca de investitii cum se numea atunci.As putea sa aflu cine a preluat aceasta banca?Sunt din PITESTI S-au cum se face succesiunea cu niste acte in care mai greu se pot descifra?In 1968 se dadeau niste contracte de imprumut bancar in care erai declarat propietar pe apartament si plateai pe 20 de ani acel apartament .nu ca acum ,erau alt sistem de acte , Unde asesc si eu arhiva aceste banici ca sa cer o adeverinta ca apartamentul a fost achitat???
Cel mai recent răspuns: mediaset , utilizator 11:27, 21 Ianuarie 2015
Mergeți la un notar ( ptr ca acolo trebuie sa deschideți succesiunea) si va lămurește si cu privire la actul respectiv daca il poate folosi sau trebuie altul.
O problema ar fi ca pe actele alea de atunci nu apare suprafata apartamentului .Si alta ca A CERUT DOVADA DE PLATA CA ACEL APARTAMENT A FOST ACHITAT.pai a fost achitat in rate din 1968 pana in 1990 cum era sistemul atunci,se opreau bani pe stat.Nu cred ca vre-o banca te pasuia 24 de ani sa locuiesti intr-un apartament neachitat.Unde trebuie sa merg sa gasesc arhiva.aveti idee in ce sa transformat acum Banca de Investitii cum se numea atunci?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua draganmarius draganmarius Buna ziua am nevoie de o informatie avizata asa ca m-am hotarat sa postez o intrebare.Parintii mei au divortat in 1990, mama a ramas cu copilul (adica eu) si ... (vezi toată discuția)
Partaj Vicky1 Vicky1 Buna ziua. Fostul sot doreste sa mergem la notariat pentru a face partajul. Am cumparat in timpul casniciei un apartament de la mama si sora mea, ... (vezi toată discuția)
Sediu social pentru un srl-d bob02008 bob02008 Vreau sa imi deschid un SRL-D in arges cu un prieten care are domiciliu in Dragasani, sediul firmei vreau sa-l facem la el acasa intr-un apartament. Pentru. ... (vezi toată discuția)