avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Control concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Control concediu medical

Buna ziua, daca angajatorul are dubii ca persoana aflata in concediu medical nu e bolnava, chiar detine fotografii de la munte(pe partie , la sanius) , in perioada respectiva, insa nu a facut deplasarea la fata locului cum prevede legea, deoarece ulterior a aflat acest lucru, cum poate proceda? Mentionez ca persoana se afla si acum in concediu medical , insa acum e la domiciliu.......
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:39, 21 Ianuarie 2015
Acum este prea tarziu sa faca un astfel de control, daca stie ca salariatul se afla la domiciliul sau in concediu medical..
Nu e logic, ai dovezi ca in perioada concediului se dadea cu sania la 250 km de domiciliu si nu poti face nimic?
Daca va duceti acum in control si-l gasiti la domiciliu ce faceti ?

Situatia prevazuta de lege inseamna in momentul controlului si nu anterior sau ulterior acestuia . Daca stiati ce face, atunci retoric vorbind, de ce nu ati actionat atunci ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum aflu programul de recuperare al salariatului in medical smeagull smeagull Buna ziua, As vrea sa stiu cum / de la cine trebuie sa aflu in mod legal unde pot sa verific daca salariatul meu aflat in medical se afla la domiciliu / ... (vezi toată discuția)
In caz de fractura, ma poate obliga angajatorul sa ma deplasez ? VasileDo VasileDo Buna ziua, in data de 19.12.2012 am alunecat pe gheata am fost la spital si mi sa spus ca am fractura la picior, am anuntat seful ca intru in medical 14 zile. ... (vezi toată discuția)
Verificare la domiciliu a salariatului aflat in concediu medical Laurys Laurys Buna ziua, Cunoasteti care sunt consecintele in cazul in care angajatul aflat in concediu medical nu este gasit la domiciliu cu ocazia verificarii efectuate ... (vezi toată discuția)