avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Model cerere eliberare hotarare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Model cerere eliberare hotarare

Buna ziua,daca ma poate ajuta cineva cu un model de cerere eliberare hotarare(penala)si ce acte mai trebuie depuse pe langa cerere,va multumesc.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 22:51, 25 Ianuarie 2015
Cererea se adreseaza presedintelui instantei respective, iar daca doriti si legalizarea hotararii , este necesar sa anexati si o taxa de timbru de 5 .00 lei.
Banuiesc ca aveti o hotarare mai veche, pentru ca incepand cu 01.02. 2014 data intrarii in vigoare a noului cod de procedura penale se comunica.

DOMNULE PRESEDINTE,
Subsemnatul................in calitate de ..............in dos. pen. nr...x....al inst. .....x.., solicit prin prezenta cerere, eliberarea unei copii legalizate a sentintei /deciziei pen. dupa caz...nr..... pronuntata in dos. pen. mai sus aratat, la data de .......de catre ( instanta respectiva)
Anexez taxa de timbru de 5.00 lei.

Data, Semnatura,

DOMNULUI PRESEDINTE AL .............................................................

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formular pentru legalizarea sentintei DorianDarius DorianDarius Buna ziua, acum un an de zile am avut proces si nu am primit acasa sentinta scrisa, sentinta este definitiva. Astazi am fost la arhiva si am intrebat si mi-au ... (vezi toată discuția)
legalizare hotarare divort ContSters241624 ContSters241624 Buna seara, As dori sa ma indrumati, care sunt pasii pe care trebuie sa-i fac , dupa ce voi primi hotararea de divort ,unde trebuie sa merg , daca trebuie ... (vezi toată discuția)
Hotarare de divort neredactata anna0_6 anna0_6 Buna ziua!sunt in divort de aproape un an si sa luat hotarerea judecatoreasca de o luna si inca nu sa redactat,problema este ca eu trebuie sa nasc la sfarsitul ... (vezi toată discuția)