avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum se modifica - deducere salariala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum se modifica - deducere salariala

Am divortat recent , inca neconsumandu-se termenul de apel(dupa care hotararea ramane definitiva). Pana acum am trecut minorul ca fiind in intretinerea mea. Dupa divort vom locui impreuna in acelasi imobil si-i voi da pensie alimentara conform hotararii.

Intrebare 1 : Ramane in intretinerea mea sau va trece in intretinerea mamei ? (in ceea ce priveste declaratia pe proprie raspundere din "Fisa contribuabilului" in urma careia am inteles ca beneficiez de o "deducere" de cca 20 lei lunar.....)

Intrebare 2: Alocatia copilului a venit pana acum pe numele meu. In continuare pe numele cui va veni ? si de ce ?
Cel mai recent răspuns: ContSters328374 , utilizator 19:24, 22 Ianuarie 2015
Instanta s-a pronuntat cu privire la incredintarea copilului minor ?
freeelis a scris:

Instanta s-a pronuntat cu privire la incredintarea copilului minor ?

Hotararea precizeaza exercitarea autoritatii parintesti in comun, copilul va locui la domiciliul mamei, drept la relatii personale cu mine din 2 in 2 weekend-uri; o sapt in fiecare vacanta mica si 1 luna in vacanta de vara va sta cu mine , iar eu voi plati pensie de intretinere pentru minor dar mamei. Mentionez ca deocamdata , pe termen neprecizat avem acelasi domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedintiala incredintare minor herculeroco herculeroco Salut! Am si eu o intrebare. Daca s-a dispus prin ordonanta presedintiala incredintarea copilului minor unui parinte pana la terminarea divortului, ce efecte ... (vezi toată discuția)
Nu stiu ce sa fac, marian dabija marian dabija ..nu stiu daca conteaza pentru inceput numele, dar problema mea ma nelinisteste si nu stiu cum sa procedez, am divortat acum doi ani, si am un copil cu ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor. mama decedata catalinaolteanu09 catalinaolteanu09 Buna ziua, In luna februarie 2016, s-a pronuntat sentinta de divort a surorii mele ,apoi in luna martie, aceasta a decedat (cancer-metastaze pumonare si ... (vezi toată discuția)