avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Bani prin banca
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Bani prin banca

Am si eu o problema... de cateva zile vorbesc cu un barbat pe internet care tot insista sa imi trimita bani .. prin posta/ cont bancar ..etc ...orice modalitate... mi se pare cam suspicioasa generozitatea lui . .imi spune ca e doar un semn de apreciere ..el avand cateva antecedente penale sa zic asa... Din punct de vedere legal mi-ar putea cauza vreo problema ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:53, 22 Ianuarie 2015
Ce apreciere dupa cateva zile ? Va complicati viata inutil. Nu stiu ce urmareste, insa nimic bun nu va iesi de aici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posesie marijuana Boca7289 Boca7289 Hello, am o nelamurire, o persoana a fost prinsa detinand 'iarba' iar acesta a dat numele celui care i-a vandut-o, mai exact 3,5 g, persoana care a vandut ... (vezi toată discuția)
Propunere de angajare dubioasa PETRA01 PETRA01 Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea situatie....Am aplicat pt un post de asistent (publicat pe Bestjobs) la o agentie imobiliara din strainatate. Ulterior am ... (vezi toată discuția)
Loc de munca / frauda / spalare de bani sergiubuza sergiubuza Buna! Am intampinat urmatoarea problema la locul de munca si nu stiu cum sa actionez mai departe. Totul a inceput cand in luna Octombrie am aplicat pe site-ul ... (vezi toată discuția)