avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda pentru rovineta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda pentru rovineta

Buna ziua!Am primit o amenda de la CNADNR,pentru circularea fara rovineta.apare in PV,ca au probe foto din data de 02.10.2014 si s-a constatat acest fapt in 13.01.2015.Intrebare mea este, ca am sanse sa castig anularea PV,prin contestatie?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: birle1 , utilizator 11:23, 22 Ianuarie 2015
Este foarte greu de raspuns la intrebarea dvs,in conditiile in care nu faceti precizari asupra motivelor dvs de contestatie a PV
Stiu, ca exista o lege, prin care se prevede ca,daca nu se trimite PV in termen de 30 de zile,de la fapta (constatata? sau savarsita?) se anuleaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta - autovehicul vandut! marius_andrey88 marius_andrey88 Salut! Sunt nou pe forum si as vrea sa ma ajutati intr-o problema! Vineri, 30.12.2011, am primit o recomandata de la CNADNR in care aveam un PVCC cu ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru rovinieta Iuliansimerian Iuliansimerian In martie 2015 sotia a primit, total aiurea, un proces verbal de contraventie pentru neplata rovinieta. Spun total aiurea pentru ca in data, locul si ora ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda lipsa rovigneta Simona Anghel Nagy Simona Anghel Nagy Cum se contesta o amenda pentru lipsa rovignetei de catre o persoana care nu a fost in locul si data mentionate in procesul verbal? (vezi toată discuția)