avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare act
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare act

Buna ziua,

As dori sa stiu daca in opinia Dvs , un act denumit Chitanta de Mana , ale carei originale au fost distruse de vanzator dupa ce si-a incasat suma de bani , poate fi anulat in instanta ? Din cate stiu doar originalul primeaza si nicidecum copii care nu prezinta vreo valoare ? Se poate cere expertiza grafologica a inscrisului daca este doar in copii ? ( Vanzatorul a distrus originalele dupa incasarea banilor si acum a intentat actiune spunand ca acel inscris este fals si doreste ca terenul sa fie din nou al lui . )
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 13:53, 25 Ianuarie 2015
Pentru vanzarea unui teren era necesar sa mergeti la notar, nu sa faceti chitanta de mana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redeschidere dosar penal arabesque arabesque Buna seara, As dori pe aceasta cale sa va supun atentiei urmatoarea problema pe care o intampin . Astfel, un var primar a primit NUP pentru infractiunea ... (vezi toată discuția)
Fals in inscrisuri romex romex Stimati forumisti , va rog o lamurire : -Am facut o plangere penala impotriva unei persoane intrucat intr-un proces de partaj a depus un act -dupa ... (vezi toată discuția)
Cumparator teren cu chitanta de mana Mariageo1974 Mariageo1974 Buna ziua, Am cumparat un teren in anul 2012 cu chitanta de mana , in prezenta a 3 martori ,ulterior semnata si stampilata de primar. Cea care mi-a vandut ... (vezi toată discuția)