avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM pe perioada determinata

Buna ziua,

Ma apropii de expirarea CIM pe perioada determinata. Nu doresc prelungirea. Exista vreo situatie in care ma poate obliga sa continui, fie si pentru cateva zile?

Multumesc!

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:54, 22 Ianuarie 2015
art.3 C.mun.
...
(2) Orice persoana este libera in alegerea locului de munca si a profesiei, meseriei sau activitatii pe care urmeaza sa o presteze.
(3) Nimeni nu poate fi obligat sa munceasca sau sa nu munceasca intr-un anumit loc de munca ori intr-o anumita profesie, oricare ar fi acestea.
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contarct de munca pe perioada determinata Pineto Pineto Sunt angajata la o firma din 15 decembrie 2014 pe o perioada determinata de 3 luni. La 15 martie mi s-a prelungit contractul de munca pe o perioada de ... (vezi toată discuția)
Refuzul de a ocupa o functie dumifilote dumifilote Lucrez intr-un spital ca asistent medical. Am inteles ca se intentioneaza numirea mea pe functia de asistent-sef, functie pe care, din motive personale,nu ... (vezi toată discuția)
Contract de munca vood0o vood0o Buna ziua, Intampin o situatie unica. O companie doreste sa ma angajeze, dar pe langa contractul individual de munca se doreste semnarea unui act ... (vezi toată discuția)