Buna ziua,
In anul 2009 tatal meu mi-a vandut 1000 m in intravilanul unei comune.Acest teren a fost obtinut de tatal meu in urma unui partaj succesoral prin sentinta definitiva in 2001.Pe acest teren este o fantana, fantana ce nu a fost trecuta in partaj chiar daca s-a facut expertiza. Niciunul dintre frati nu a reclamat aceasta pe parcursul partajului.
In ianuarie 2014 fiica fratelui decedat al tatalui meu reclama acesta fantana. Ea stie ca aceasta nu se regaseste in sentinta instantei ba mai mult ea nici nu a deschis succesiunea dupa tatal ei chiar daca au trecut 6 ani.
Intrebarea mea este la ce masuri legale ar putea apela verisoara mea??Isi poate vinde dreptul la mostenire ??? Eu i-am propus sa folosim in comun acesta fantina deoarece este foarte aproape de gardul ce desparte cele 2 proprietati.
Fantina se afla la hotarul dintre cele 2 terenuri dar asa cum au fost facute masuratorile de expert la momentul judecarii si a topometristului care a facut cadastrul fantina se afla pe terenul meu. Confuzia vine din faptul ca aceasta fantana are ultimul tub cu bordura de 15 cm care iese in afara .