avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Respingere acordare indemnizatie pentru cresterea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Respingere acordare indemnizatie pentru cresterea copilului

Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti in privinta unei negatii data de AJPIS cumnatei mele care a nascut in octombrie 2014.Are un PF inca din 2013, a platit impozit si contributii de asigurari de sanatate pe baza deciziei de impunere privind platile anticipate tot anul 2014 (venit estimat).Cum sarcina nu i-a mai dat voie sa mai plece la targuri si oboare cu marfa nu a realizat venituri pe aceasta perioada insa si-a platit la fiecare trimestru pe baza estimatului.La AJPIS initial i-au admis dosarul...desigur ca a trebuit sa-si suspende PF-ul unde a mai platit si acolo niste bani...La momentul la care a cerut adeverinta de venit de la ANAF adica in luna a 10 a 2014 ,i-au dat adeverinta pe zero caci neavand incasari ...in urma regularizarii...a dat ANAF-ului bani prea multi. AJPIS Buzau i-a respins dosarul pe motiv ca in acea adeverinta eliberata de ANAF are venituri zero,nu au vrut sa i-a in cosiderare nici decizia de impunere pe 2014 nuci chitantele din care reiese ca a platit tot anul 2014 impozit si sanatate.Ce ma sfatuiti sa fac...vreau sa o ajut si nu stiu cum! Am citit in forum :www.avocatnet.ro/content/for... !
Cel mai recent răspuns: ANANINA , utilizator 14:25, 11 Octombrie 2015
Daca termenul de contestatie a fost depasit, atunci nu mai are niciun rost sa vorbim despre incompetenta unor functionari publici.

Care este data cand a primit acea decizie ?

Inainte de Craciun dar nu mai stie exact ziua, plicul l-a aruncat...:(, crede ca pe 15,16! Credeti ca nu are rost sa mai mai depun contestatia la AJPIS?
1. De aceea v-am recomandat sa luati legatura cu un avocat, sa dati in judecata AJPIS pentru ca v-a respins dosarul din incompetenta profesionala.

2. Daca toate institutiile ar face asa ne-ar pune in situatia sa le dam mereu in judecata pentru un drept cuvenit legal iar salariatii respectivi sunt platiti sa stie legile si sa le aplice nu sa dezinformeze oamenii si sa-i puna pe drumuri.
Multumesc frumos, o sa revin ...sper cu vesti bune!
Buna ziua,iata ca am revenit...dar nu cu vesti bune desigur:(.Priviti si va uimiti ..:Complet: CAF10
Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Dosar nr. 1540/114/2015 MINUTA HOTĂRÂRE 16 septembrie 2015 Respinge, ca neîntemeiată, acţiunea în contencios administrativ –anulare act administrativ formulată de reclamanta CONSTANTIN MIRELA GABRIELA în contradictoriu cu pârâta AGENŢIA PENTRU PLĂŢI ŞI INSPECŢIE SOCIALĂ A JUDEŢULUI BUZĂU. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare, conform art. 20 alin. 1 din Legea nr. 554/2004 a contenciosului administrativ. Pronunţată în şedinţa publică de la 16.09.2015. PREŞEDINTE,
Document: Hotarâre 812/2015 16.09.2015
Ce parere aveti?In ce tara traim?

Alte discuții în legătură

Oug 111/2010 antohiadriana antohiadriana Potrivit OUG mai sus amintita,eu fac parte din categoria persoanelor cu venit din activitati independente supuse impozitului,venit realizat in ultimile 12 luni ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil natalia20 natalia20 Buna seara In curand imi voi da demisia de la locul actual de munca. Cum pot sa procedez sa beneficiez de indemnizatia de crestere copil ( avem in plan un ... (vezi toată discuția)
Legea 66/2016 rodica2012 rodica2012 Buna ziua, Am o intreprindere individuala, pana acum cu pierdere si am si calitate de salariat la un srl, neintrerupt din 2010. Urmeaza sa nasc in luna ... (vezi toată discuția)