avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită preluare restanta
Discuție deschisă în Executare silită

preluare restanta

Buna seara,
in urma cu 2 ani si jumatate am renuntat sa mai platesc un credit de nevoi personale;dosarul respectiv a fost preluat de o firma de recuperare;
dar de un an primesc de la 3 firme diferite notificari ref la aceasta restanta;
cum este posibil ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:58, 24 Ianuarie 2015
De putut pot sa va cer si eu in numele bancii insa ar trebui sa fac dovada fie ca sunt imputernicita de catre banca sau ca mi-a cesionat creanta.
multumesc,
este aceeasi notificare fara imputernicire dar de la 3 firme diferite
Daca aveti chef sa le raspundeti, puteti sa le scrieti ca nu ati fost notificat de catre banca despre cesiune si nici firma nu face dovada ca e imputernicita sau i s-a cesionat creanta, asa ca pt dvs nu exista, nu aveti datorii catre ei si nu sunt creditorii dvs, sa faca dovada ca sunt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de recuperare credit bancar patrik007 patrik007 Buna ziua. In urma pierderii locului de munca (foarte bine platit) nu am mai putut achita ratele la un credit de nevoi personale. La un moment dat cam dupa ... (vezi toată discuția)
Executare silita si cesionare creanta? creatorz creatorz Buna ziua. Am obtinut un credit de nevoi personale la banca pe 5 ani.Timp de 4 ani am platit rata integral dupa care am fost disponibilizat si nu am mai ... (vezi toată discuția)
Confirmare notificare cesiune de creanță. ce pot să fac ca să dovedesc că această confirmare a fost utilizată abuziv ? sandup sandup Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o lamurire a unei situatii : O firma de recuperare a obtinut incuviintarea executarii silite , utilizand conf. ... (vezi toată discuția)