Buna seara ,as vrea sa stiu daca tatal munceste la negru si nu are acte doveditoare ca a muncit niciodata si nu poate dovedi ca poate plati pensia alimentara poate cere divortul si dreptul asupra copilului?
Dvs aveti de munca, aveti salariu ? Nu, atunci sunteti la egalitate, ambii pot intretine copilul , dar nu pot proba, asta nu inseamna ca va ia statul copilul sa vi-l creasca.
Ce intelegeti prin drept asupra copilului ?
Domiciliul copilului va fi cel mai probabil la dvs, ambii parinti veti exercita autoritatea parinteasca si tatal va putea sa isi viviteze copilul, sa il ia la domiciliul lui intr-un anumit program.
Va rog sa nu mai postati mesaje consecutive, apasati butonul pe care scrioe editeaza daca aveti imediat ceva de completat.
Da eu am avut pana pe 31 decembrie pot dovedi cu acte si indecursul casatoriei din cinci ani am avut de munca cam trei ,momemtan nu am de munca dar daca as avea conta?el in decursul casatoriei nu poate dovedi ca nu a fost angajat niciodata
Dreptul familiei
gabor elena
am doi copii minori in intretinere rezultati in urma unei relatii de concubinaj.tatal lor nu plateste pensia alimentara deoarece nu am deschis nici un proces ... (vezi toată discuția)
Retragere divort
rally44
Buna ziua spuneti mi va rog daca sotul meu a bagat divort si itre timp ne am impacat ce trebuie sa fac? ,sa asteptam prima infatisare sau poate face o cerere ... (vezi toată discuția)