avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Litigiu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Litigiu

Un proprietar a fost actionat in instanta pentru datorii la intretinere si se face o intelegere pentru esalonare la plata a restantei cu Asociatia, reclamanta (Asociatia) poate sa-si retraga plangerea? Cum se finalizeaza actiunea?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 08:56, 23 Ianuarie 2015
Se duce tranzactia in instanta si instanta pronunta o hotarare care are ca obiect tranzactia.
Asociatia poate si sa retraga cererea de chemare in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces judecata asociatia de proprietari purple_girl purple_girl Buna seara! Va contactez si eu in legatura cu o problema legata de asociatia de proprietari la care locuiesc. In urma unei datorii de 30 mil lei vechi ... (vezi toată discuția)
Restantieri la judecata ionitam ionitam Buna ziua. Am o intrebare, in ce conditii un restantier poate ajunge in tribunal? am o cunostinta care are o datorie la intretinere de 3000 ron si i s-a ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata pentru neplata datorii catre asociatia de proprietari nectarya nectarya Buna ziua, Parintii mei sunt chemati in instanta in aceasta luna de catre Asociatia de Proprietari pentru neplata datoriilor acumulate din anul 2008 si pana ... (vezi toată discuția)