avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1165 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract Concesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract Concesiune

Buna ziua, am o casa si vreau ca niste prieteni sa stea in ea. Ei au nevoie de concesionare, pt act de spatiu. cum se face asta, ce drepturi mai am eu ca proprietar in cazul in care doresc incetarea concesiunii, ce drepturi au ei, ce au voie sa faca, ce conditii pot sa-mi puna atat ei cat si eu.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 14:58, 23 Ianuarie 2015
Cred ca exprimarea Dvs este greșita. Puteti incheia un contract de închiriere cu respectivii, in care veti trece drepturile si obligatiile ce va revin fiecăruia. Sau un contract de comodat. In niciun caz nu " concesionare".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de concesiune simonik2011 simonik2011 buna ziua, as vrea sa concesionez o masina, se poate face contractul de concesiune la un avocat?daca da, ce documente imi trebuie si aproximativ cat ar ... (vezi toată discuția)
Pasi simpli de urmat pentru a inchiria uscatorul? bbking bbking din ce am citit pe acest forum, uscatorul nu poate fi vandut ci doar: inchiriat, concesionat sau dat in folosinta. administratorul asociatie nu prea a fost in ... (vezi toată discuția)
Concesionare uscatorie Lochness Lochness Locuiesc la etajul 4 al unui imobil si vreau sa concesionez uscatoria cu care sunt vecin. Am stranse semnaturi de la majoritatea vecinilor inclusiv de la cei ... (vezi toată discuția)