avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... NERESTITUIRE TEREN
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

NERESTITUIRE TEREN

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati si sa-mi dati un sfat, daca in urma cererii de restituire a terenului nu mi s-a acordat in posesie terenul ci mi s-a acordat despagubirea aberanta in puncte, desi terenul mostenit exista si a fost vandut de catre primarie chiar in timpul procedurilor mele unei societati comerciale, pot sa cer terenul direct de la aceasta societate comerciala prin instanta? Primaria desi avea cererea mea de restituire a vandut chiar terenul meu acestei societati iar eu acum sunt despagubita cu puncte!
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 14:37, 23 Ianuarie 2015
Puteti face cerere de anulare a actului de instrainare in justitie si sa dovediti ca la momentul stabilirii despagubirii el se afla in posesia primariei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 10 - speta incurcata ContSters112731 ContSters112731 buna seara! Va aduc la cunostinta urmatoarea speta, in speranta ca poate vedeti lucrurile mai clar. Prin anii \'60, Popescu cumpara de la Ionescu un teren ... (vezi toată discuția)
Restituire teren ? oanaportar oanaportar Tatal meu si matusa, mostenitori ai bunicului s-au judecat ANI DE ZILE ( 1991-2007) cu Comisiile de Fond Funciar pt. a li se reconstitui dreptul de proprietate ... (vezi toată discuția)
Retrocedare teren - 20 de ani de nedreptati! imeime imeime Am un teren de 0.88 ha si incerc sa intru in posesia lui de mai bine de 20 ani. Am facut toate demersurile necesare si in termenele legale toti acesti ani, ... (vezi toată discuția)