avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intampinare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intampinare

Buna seara!
Atunci cand iti vine citatie de la tribunal, am inteles ca ai la dispozitie 30 de zile pentru intampinare.
Intrebarea mea este: De cand incepe numaratoarea? Din data in care a fost pusa stampila pe citatie sau din data in care iti ajunge citatia acasa? (in cazul meu, am gasit citatia la cutia postala, fara confirmare de primire).
Ultima modificare: Vineri, 23 Ianuarie 2015
Dinte, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți trimite online deși de preferat este sa trimiteți în 2 ex prin posta cu confirmare sau la registratura ,intampinarile semnate olograf etc.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Iunie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O nelămurire:cu apel în termen de 10 zile de la comunicare? Coco2019 Coco2019 Pe acele foi primite de la Tribunal scrie la sfârșit: Cu apel în termen de 10 zile de la comunicare,apoi dedesubt scrie: Pronunțată în ședința ... (vezi toată discuția)
Citare in executarea silita? Chestiuta Chestiuta Buna ziua. Nu am fost acasa pana sambata seara. Azi a venit la mine administratora sa-mi aduca un plic desfacut pe care l-a gasit in locul unde se pun ... (vezi toată discuția)
Termen raspuns reclamant _Alin_ _Alin_ Zilele acestea am fost plecat de acasa, iar cand am revenit acasa, am constatat ca am primit o intampinare. In conformitate cu art. 201 (2) din ncpc, ... (vezi toată discuția)