avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... gestiunea in perioada de proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

gestiunea in perioada de proba

Buna ziua. Sunt angajata la o firma care a deschis magazinul inainte de a ma angaja eu cu o saptamana.s-a adus marfa pe avize si au fost lipsa 70 de cutii. Gestiunea nu era introdusa pe calculator si nu erau facute receptiile pt ca nu exista calc .Cand a venit calculatorul s-au facut receptiile si s-a introdus gestiunea si cu cele lipsa si ne-au pus sa le semnam, spunandu-ne ca se va scadea la inventar. E prima oara cand lucrez cu gestiune si nu stiu daca am facut bine sau nu. Ar putea sa ma puna sa platesc desi este notat in caietul cu vanzarile despre lipsa cutiilor la deschiderea magazinului. Va rog am nevoie de un raspuns cat mai urgent.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: coralis , utilizator 17:48, 23 Ianuarie 2015
Faceti copii de pe acel caiet in care apare lipsa si pastrati-le.

Daca are si data consemnarii lipsei, atunci este mult mai bine.

Va multumesc foarte mult pentru sfat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa la inventar andyuta andyuta Buna seara, Mi\'am dat demisia din motive personale,am stat in preaviz doar 7 zile,acum fiind in concediu medical timp de o saptamana,urmand ca apoi sa;mi ... (vezi toată discuția)
Inventar cu rezultate diferite, declarație de plată minus obținută prin intimidare. cum mă pot apăra? Cryssy.005 Cryssy.005 Buna ziua, abia ce ma angajasem si eu de o luna intr-un magazin sport. Intre timp am devenit alergica la chimicalele alea si mi-am cerut demisia. Sefa mea a ... (vezi toată discuția)
Lipsa in gestiune doar in acte Rozalia76 Rozalia76 In urma efectuarii inventarului a rezultat lipsa in inventar \"X\" lei. Gestionarul neaga ca ar fi luat banii. Actele( avize, retururi, fisa lunara cu soldul) ... (vezi toată discuția)