avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Procura infiintare SC,II,IF ,etc.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Procura infiintare SC,II,IF ,etc.

Procura sau Contractul de Mandat incheiat/a pentru constituirea unui II, IF sau unei SC intre diverse persoane fizice sau/si juridice presupune obligatoriu forma autentica sau nu ?As dori o motivatie legala.Va multumesc pentru eventuale raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 20:31, 23 Ianuarie 2015
asa procedeaza unii avocati ca sa nu semneze contracte de asistenta juridica si sa nu plateasca impozite la stat = avocatura clandestina...dar si cand sunt prinsi...

da, presupune forma autentica, apelati la notar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detalii imputernicire - valoare imputernicire facuta de avocat anisia53 anisia53 buna seara ! plec din tara o perioada , si vreau sa -i fac imputernicire fratelui meu sa ma reprezinte in absolut orice problema ... am un vecin care este ... (vezi toată discuția)
Procurabreprezentare societate MihaiCL MihaiCL Buna seara. Va rog sa mi spuneti daca este obligatorie ca o procura de reprezentare societate sa fie autentificata de catre notar, sau daca este suficient sa ... (vezi toată discuția)
Un ong poate asigura asistena juridica membrilor sai ? negreanalina negreanalina Un ONG care are angajat consilier juridic, poate asigura consultanta si reprezentare juridica membrilor inscrisi in acel ONG , la solicitarea acestora . (vezi toată discuția)