avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radiere societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radiere societate

dupa cat timp se poate radia o societate fara angajati,fara activitate si cat costa?

Cel mai recent răspuns: Andreea Clara Robu , Avocat 20:10, 23 Ianuarie 2015
buna seara radierea societatii se face in urma dizolvarii acestetia , sunt doua etape diferite, taxele sunt platite la registrul comertului.
Nu exista un termen minim de functionare, se poate radia oricand. procedura dureaza cam 2 luni daca nu ati avut activitate si nu aveti datorii. Se face etapa dizolvarii voluntare si ulterior radiere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere firma fara activitate dan-sibiu dan-sibiu BUNA ZIUA am infiintat o firma srl-d in februarie 2015 ....in lipsa de activitate as dori sa o inchid...ce ar trebui sa fac [ acte..daca trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
Radiere firma cu datorii capucino capucino Buna ziua. Azi am aflat ca 2 societati , care au avut datorii la societatea mea au fost radiate in cursul anului 2012. Cum se poate asta? DIn cate cunosc, ... (vezi toată discuția)
Radiere georgelgica georgelgica Care este differenta intre radierea ca urmare a dizolvarii si radierea ca urmare a incetarii activitatii? (vezi toată discuția)