avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa poluare achitata in aprilie 2013
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa poluare achitata in aprilie 2013

Buna ziua! Spuneti-mi, va rog, in prezent mai pot recupera o taxa de poluare achitata in aprilie 2013? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 23:59, 23 Ianuarie 2015
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa poluare achitata in 2010 maraalexandrescu maraalexandrescu Buna ziua! Spuneti-mi, va rog tare mult, mai pot recupera in prezent o taxa de poluare achitata in sept 2010? Multumesc inmiit! (vezi toată discuția)
Taxa auto platita in 2011 se poate recupera? Lucianis01 Lucianis01 Buna ziua! Am si eu o nedumerire mare, am fost pe la cateva cabinete de avocatura din orasul Iasi si mi s-a spus ca nu se poate sa imi recuperez taxa auto ... (vezi toată discuția)
Taxa auto jeanpierre jeanpierre Buna ziua. In aprilie 2010 am achizitionat un auto nou , de la dealer. In vederea inmatricularii am achitat o taxa, piperata ( 4000 ron ) - de inmatriculare , ... (vezi toată discuția)