avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Problema cartea de munca
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Problema cartea de munca

Am o noua problema,patronul mi-a scris in cartea de munca,ca eu lucrez 7 orezi,iar eu lucrez 8 ore,unde trebuie sa ma adresez,iar in cartea de munca,nu s-a mai scris nimic din luna Ianuari,ce trebuie sa fac?Unde trebuie sa ma adresez??? Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Daniela Vorovenci , Consultant fiscal 14:35, 10 Iunie 2009
puteti reclama la ITM toate aceste nereguli
-intrebati conducerea de ce aveti 7 ore si nu 8, poate este o greseala si se poate corecta printr-o rectificativa, daca nu este greseala trebuie sa rezolvati problema
-daca nu au mai fost modificari la contractul dumneavoastra de munca (salar, functie, loc de munca etc.) din luna ianuarie atunci este OK - se opereaza in cartea de munca doar cand sunt modificari
carmen_pitesti a scris:

Am o noua problema,patronul mi-a scris in cartea de munca,ca eu lucrez 7 orezi,iar eu lucrez 8 ore,unde trebuie sa ma adresez,iar in cartea de munca,nu s-a mai scris nimic din luna Ianuari,ce trebuie sa fac?Unde trebuie sa ma adresez??? Va multumesc frumos.

Verificati contractul individual de munca si vedeti cu ce norma v-a facut incadrarea?....In cartea de munca nu se opereaza in fiecare luna , ci doar in momentul in care sunt modificari survenite pe baza actului aditional la contractul individual de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacerea contractului de munca conform articolului65al1din codul muncii mihai_ilie_80 mihai_ilie_80 Cand am intrat in posesia cartii de munca am constatat niste modificari de care nu am fost anuntat. ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri privind inregistrarea contractului de munca in revisal Cristina I. Cristina I. Buna ziua. Sunt angajata la o societate cu carte de munca din luna februarie a acestui an. Pana la inceputul lunii iunie aveam o norma de munca de 4 ore, ... (vezi toată discuția)
La cim 4 ore se lucreaza si sambata? avebiba avebiba Ce sanse am sa-mi modific CIM dela 4 ore la 8 ore? Luni - vineri lucrez 8 ore iar sambata 4 ore. Cui sa adresez o plangere si ce sanse de reusita am? (vezi toată discuția)