avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita in rate
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita in rate

buna ma numesc adi .an anul2010 am avut un acident de circulatie cu vatamare corporala persoana vatamata a suferit pierderea bratului drept.an urma unui proces persosoana vatamata a fost despagubita de asociatia victimelor strazi cu suma de un miliard pe care acum trebuie sa ai platesc eu asociatiei .un eczecutor judecatoresc mia dlocat toate conturile an Romania la toate bancile.As dori sa ajung la o antelegere cu el sa-mi faca o rata lunara dintro pensie de 1500roni ce ma nemultumest de ficare dat cand intra pensia pe Card trebuie sa merg la banca sa ami deblocheze contul .este ceva de facut
Cel mai recent răspuns: Eugen Huruba , Executor judecatoresc 18:37, 25 Ianuarie 2015
Este posibil sa incheiati cu executorul judecatoresc un angajament de plata, cu conditia ca acesta sa fie acceptat si de catre creditor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine o copie dupa dosar gilcrist1977 gilcrist1977 am avut un accident auto am fost parte vatamata si as dori sa iau o copie dupa dosarul meu care se afla la politie la cercetari penale mie nu miau dat nici ... (vezi toată discuția)
Concilierea e acelasi lucru cu deschidera dosarului de dauna pentru vatamare corporala? gilcrist1977 gilcrist1977 am descis dosar de dauna pentru vatamare corporala si cineva mia zis de conciliere .ce este mai exact concilierea si cum se face (vezi toată discuția)
Accident auto victima am 22 de zile de la iml virgilctgil virgilctgil ma aflam an masina condusa de fratele meu si am intrat an coleziune cu o alta masina din cercetarile politiei a fost vinovat celalalt sofer deoarece nu a oprit ... (vezi toată discuția)