avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plecare in stainatate.acasa ramane concubina si copilul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plecare in stainatate.acasa ramane concubina si copilul

Buna ziua,doresc sa plec in strainate la munca,am un copil in varsta de 3 ani cu concubina mea,daca eu plec si raman ei in tara eu mai am vriun drept la copil?plec cu acordul ei,doresc sa trimit bani in tara pentru intretinerea copilului.Multumesc
Daca copilul este recunoscut de dvs. la Primarie, atunci nu se pune o astfel de problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate sa ma denunte la protectia minorului? Adina860 Adina860 Buna seara,asi avea si eu o rugaminte sa imi spuneti ce sa fac in cazul in care, eu sunt inca casatorita desi nu mai suntem inpreuna de 5 ani de zile, in care ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa fac concediul cu copilul silver_dream silver_dream Cum pot face concediul cu fetita mea de 3,5 ani in Germania,daca sunt separat de mama copilului si la ce varsta ia copilul decizia cu cine ramane?Sunt plecat ... (vezi toată discuția)
Custodie Mihaela1924 Mihaela1924 Buna ziua! As avea nevoie urgent de un sfat! Se da următoarea situație: eu și concubinul am fost împreuna 8 ani și avem o fetița de 3 ani! 5 ani am fost ... (vezi toată discuția)