avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Carte de identitate pentru persoana imobilizata la pat
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Carte de identitate pentru persoana imobilizata la pat

mama mea este imobilizata si nu se poate deplasa la evidenta persoanelor din romania pentru asi schimba cartea de identitate care este expirata ,am intocmit dosarul am fost la ei si refuza sa se deplaseze la domiciliul ei pentru a face poza din motive citez,, eu nu merg sa fac poze la o singura persoana sa asteptam sa se adune 10 persoane ,, deci asteptam sa imobilizeze oameni pentru a se deplasa sa ii faca poze .ce este de facut ?
Cel mai recent răspuns: bep , utilizator 22:25, 28 Ianuarie 2015
ynocentta a scris
O varianta...faceti mai multe poze cu telefonul mobil

Va rugam nu mai fiti asa de inocenta... Daca ar fi asa usor si-ar face toata lumea poze cu mobilul, ca in vremurile noastre toti au telefoane. Si apoi le-ar si prelucra, vorba aia sa fie reusite. Nu stiu cum puteti gandi asa ceva. Ar fi bucuria celor care fac substituire de persoana...Chiar credeti ca a face un act de identitate este ceva banal? Nu v-as dori ca o persoana cu niscaiva probleme cu legea sa-si faca act de identitate cu datele dvs...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evidenta populatiei - ci persoana netransportabila NeacsuS NeacsuS Nu stiu cum pot proceda pentru solicitarea unui nou buletin (cel vechi a ars intr-un incendiu) pentru o persoana netransportabila si care nu are acte in ... (vezi toată discuția)
La 87 de ani fără discernamânt, viză de flotant expirată Dapix Dapix Persoană de 87 de ani fără discernamânt, cu viza de flotant expirată. Vă rog frumos, cum trebuie procedat cu serviciul EVIDENȚA POPULAȚIEI, care ... (vezi toată discuția)
Certificat de naştere internațional flord flord Bună seara, sunt născut în Timişoara(jud.Timiş), căsătorit (prima data) şi divorțat în Buzău. Recăsătorit în Bucureşti cu domiciliul în sect.3. ... (vezi toată discuția)