avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... circulatie cu un autoturism cu nr de italia pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

circulatie cu un autoturism cu nr de italia pe teritoriu rom

Buna seara..Am cumparat cu cv o masina din italia ..Eu am resedinta in Rom ..Cat pot circula fara probleme pe teritoriu rom,,Multumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Sebastian Murariu , Avocat 00:26, 26 Ianuarie 2015
90 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radierea masinii fara actele proprietarului gabiliki gabiliki Buna seara! Am cumpărat o mașina cu numere Ro de la X (intermediar) care cumpărase de la Y(proprietar). Talonul este pe numele lui Y, bineînțeles. Nici ... (vezi toată discuția)
Circulatia autovehiculelor straine siempreska siempreska Buna! Exista ceva conditii privind circulatia autovehiculelor straine in Romania? Trebuie indeplinite ceva formalitati sau exista o perioada limita in care ... (vezi toată discuția)
Numere romanesti in germania.... milacri milacri Buna ziua! Circul cu autoturism proprietate personala inmatriculat in Romania, pe teritoriul Germaniei, de 6 luni.Am avut surpriza sa primesc in aceste zile o ... (vezi toată discuția)